ENVIAMENTS DE COMANDES EN LÍNIA

ENVIAMENTS GRATIS

L'enviament a en la Península és gratuït a partir de 59,00.-€ i per sota de 59,00.-€ el cost és de 9,95.-€.

El cost dels enviaments a les Illes Canàries el calcula l'agència (independentment de l'import de compra).

ZONES D'ENVIAMENT: TOT EL PAÍS

En el seu domicili: a tota la península, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

Països: Portugal i Andorra inclosos. No realitzem enviaments a la resta de moment.

TEMPS D'ENVIAMENT: 24-72H

Per a enviaments de productes en estoc, entre 24-72h, però alguns articles que no estan en estoc, poden trigar entre 7-10 dies laborables (ens posaríem en contacte per a facilitar data exacta). En cas de produir-se un retard, es notificaria via email.

SEGUIMENT DE COMANDES

A través de “el meu compte” en l'apartat de “Compte” de la web podràs veure l'estat de la teva comanda. Una vegada l'enviament surti dels nostres magatzems, rebràs un email amb la confirmació d'enviament i el codi de seguiment de la comanda amb l'agència de transport.

LLIURAMENT A domicili

Una vegada surti dels nostres magatzems, s'enviarà un email de confirmació d'enviament amb un número de seguiment (amb un enllaç a la pàgina web de l'empresa de missatgeria i número de seguiment) i l'empresa de missatgeria farà lliurament de la seva comanda.

RESTRICCIONS D'ENVIAMENT

Els lliuraments no es faran a apartats de correus.

Els lliuraments s'efectuen de dilluns a divendres, exceptuant dies festius.

DEVOLUCIONS DEMANATS EN LÍNIA

El termini per a qualsevol devolució és de 30 dies des de la data de recepció de l'article.

DEVOLUCIONS D'ENVIAMENTS

Hauran d'enviar un email a info@suministrosinformaticos.net indicant el motiu de la devolució, nom, adreça, dades de la compra i es determinés la millor forma per a poder fer la devolució en cada cas.

ABONAMENT DE L'IMPORT

Després d'aprovar la devolució, rebràs un email de confirmació de l'abonament. Una vegada aprovada la devolució, rebràs l'import de la mateixa manera en el qual vas realitzar la teva compra.

suministrosinformaticos.net es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o productes que no es trobin en les mateixes condicions en les quals van ser rebudes (completes i amb els seus embolcalls originals).